Jongeren van zestien jaar en ouder mogen aan een werkbeurt deelnemen. Kinderen  onder de zestien mogen, in verband van de richtlijnen van de verzekering, niet op de werkbeurt aanwezig zijn.

Kappen van bomen mag alleen waneer er een kapvergunning is aangevraagd. Een kapvergunning moet worden aangevraagd wanneer een boom hoger dan 1 meter en 30 centimeter is of een doorsnede heeft groter dan 10 centimeter of een omtrek groter dan 30 centimeter.

Kapvergunning kan worden aangevraagd bij de stad, het bestuur dient altijd vooraf geïnformeerd te worden.

Klusteam is aanwezig. Informatie is te verkrijgen bij het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kleding welke tijdens de werkbeurt wordt geadviseerd: lange broek, lange mouwen en stevige schoenen. Deze kleding geeft bescherming tegen bramen, brandnetels en wespen.

Lyme, ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door een tekenbeet. Wanneer een teek binnen 24 uur wordt verwijderd, loopt men weinig risico. (www.lymenet.nl) Controleer altijd na een verblijf op de tuin of je teken bij je hebt.

© 2019 Tuinpark Rust & Vreugd, website door GHMjr. geoffrey@tuinpark-rustenvreugd.nl

Er wordt gebruik gemaakt van functionele cookies voor de website, geen volgcookies dus.