werkbeurten

Er kan gereserveerd worden.  

LET OP !!!!     Je moet je minimaal 1 dag voor aanvang gereserveerd hebben, dus voor vrijdag 10:00 uur    !!!LET OP !!!!

Om de werkbeurten op een goed georganiseerde wijze te starten zijn er een aantal spelregels afgesproken door het bestuur met de tuincommissie. Hieronder een opsomming van die regels;
De werkbeurt start om 10:00 uur en eindigt om 12:30 uur.
Er zullen minimaal 2 tuincommissieleden per werkbeurt zijn.
Er kan koffie worden gedronken vanaf 09:30 uur tot 09:50 uur. Zoals voorheen het geval was. Vanaf 09:50 uur wordt geen koffie geschonken.
U dient een kwartier voor aanvang van de werkbeurt aanwezig te zijn in de kantine.
De tuinders dienen verplicht handschoenen te dragen voor, tijdens, na en bij het inleveren van het gereedschap aan het einde van de tuinbeurt.
Men mag een mondkapje dragen maar het wordt ontraden om bij zwaar werk een kapje op te hebben.
In seizoen 2023 moeten er per tuin 10 werkbeurten worden verricht.
Alleen tuinders vanaf 18 en ouder mogen een tuinbeurt verrichten.
U mag altijd iemand anders uw tuinbeurt laten verrichten.
U bent verplicht om zich te registreren op deze website om een tuinbeurt te kunnen reserveren.

U kunt hier een datum kiezen en deze vastleggen.
Er zijn per werkbeurt een maximaal aantal tuinders toegestaan, dit staat per datum vermeld.  De reserveringstool hieronder (indien u ingelogd bent) houdt daar rekening mee. Indien de datum van uw voorkeur vol is zult u dus een andere datum moeten kiezen.  

Nieuwe regel per 2023:
Er zijn tegenwoordig ook technische tuinbeurten te selecteren. Dit zijn werkbeurten die dus niet groen-gerelateerd zijn.
Het betreft hier klussen zoals het schilderen van de kantine, bestuurskamer en werkruimte, het herstraten van de tegels rondom de kantine en het pad naar de kantine en meer van dergelijke klussen. Indien je deze selecteert moet je je wel realiseren dat dit soms specialistisch en/of zwaar werk kan zijn. Houd hier dus rekening mee. Het kan zijn dat als er tuinders over zijn van de groene werkbeurt dat deze worden gevraagd een technische tuinbeurt te doen.

De technische werkbeurten kunnen soms op andere dagen zijn gepland, de kluscommissie zal de planning hiervoor op zich nemen. Wel dien je je hiervoor via de website aan te melden op dezelfde manier als de groen werkbeurten. Soms zie je dus op een datum de mogelijkheid tot het kiezen van 2 verschillende werkbeurten, een groen of een technische.

Je kunt een werkbeurt reserveren door op de datum te klikken die apart aangeduid wordt van de rest.